me, myself & andrei

23 Dec 2006
În loc de Crăciun Fericit! :)

Am 6 ani

Nu ma mai duc la scoala. Se numeste ca sunt in vacanta. Oare pentru cat? Mai sunt 2 zile. De fapt, 1 zi si putin. Intre mese mananc unt cu sare. Nu am voie. Ti se face rau, sigur ti se face rau. Azi un coleg mi-a zis ca nu exista Mos Craciun si mi-a zis ca mama si tata imi pun cadouri. Am plans. Am cautat. Cadouri. In casa. Nimic. Stiam eu. Am gasit ciocolata. Dar asta nu e de la Mos. Trebuie sa vina mama. Scubi-Duuuuuuuuuu!!!! Shaggy e dragut. Gata. Acum o intreb. Nuuu, nu-i adevarat. Te-a mintit. Dar asa a zis! A zis ca sunt mica si proasta. Asa a zis!!! Plang iar. Maine e maraton Dexter.

"Copile, Mos Craciun exista, dar cand esti obraznic nu mai vine si atunci parintii trebuie sa puna ei cadouri. Uneori copiii isi vad parintii. Atat. M-ai vazut vreodata pe mine?! Esti un copil bun. Data viitoare cand cineva spune asta spune-i ca are dreptate. Atat. Tu stii mai bine."

Pfiu…stiam eu. doar am scris scrisoare si mi-a raspuns. Si am primit lego-ul anu trecut. Exact cum cerusem. Maine e Dexter. Toata ziua. Mama face ciocolata de casa. Cu bezea. Oare ce primesc?! De cat timp o fi inceput episodu asta cu Tom si Jerry?

http://littleblogthatcould.wordpress.com/2006/12/23/am-6-ani/

Thanks, Rux :)

Blogged with Flock


Andrei